015 - 361 87 69 Offerte aanvragen 

Koot Metals: "Input Adviesgroep behartigt onze belangen bij de kredietverzekeraar"

Ton van Breugel, finance administrator bij Koot Metals B.V.:

“Input Adviesgroep behartigt onze belangen bij de kredietverzekeraar. Die basis van vertrouwen hebben ze door de jaren opgebouwd. Dat we dit uit handen kunnen geven geeft ons een stukje rust. De kredietverzekeraar is een grote partij en daardoor wat afstandelijker. Input Adviesgroep maakt het persoonlijk. Wij vertrouwen erop dat ze alles regelen wat we ze voorleggen. Ze maken zich er nooit met een jantje-van-leiden vanaf.”

Een intermediair voor kredietverzekeringen krijgt veel meer voor elkaar dan wijzelf

“Soms vragen mensen waarom ik überhaupt een intermediair voor mijn kredietverzekering heb. Wij weten dat Input Adviesgroep zich sterk maakt voor ons. Zij kunnen veel meer bewerkstelligen dan ik ooit had gekund als ik rechtstreeks contact had gehad met de kredietverzekeringsmaatschappij.”

Onderhandelen over voorwaarden en condities kredietverzekering

“We hadden eerst een andere tussenpersoon, maar die kwam alleen op de proppen wanneer er verlengd moest worden. De onderhandelingen over de voorwaarden en condities van onze kredietverzekering liepen toen heel stroef en moeizaam. Input Adviesgroep is veel actiever en veel meer betrokken.”

Niet toegekende of ingetrokken kredietlimiet opgelost

“Onze ervaringen met Input Adviesgroep zijn heel goed. De steken die de kredietverzekeraar soms laat vallen worden door Input Adviesgroep gladgestreken. Als er starheid is ten aanzien van een limiet - omdat deze verlaagd, niet toegekend of ingetrokken wordt - dan komt het team van Input er altijd uit met de verzekeraar."

Input Adviesgroep is onze sparringpartner en vraagbaak op het gebied van credit management

“Het contact met Input Adviesgroep gaat veel verder dan alleen zo gunstig mogelijke polisvoorwaarden regelen. Ik kan ook bij ze terecht met vragen over debiteurenrisico’s, het beoordelen van debiteuren en de manier van vorderen bij debiteuren. Input Adviesgroep is echt een sparringpartner en vraagbaak op het gebied van credit management en krijgt van ons daarom een dikke 9.”             

Stel je vraag aan Input Adviesgroep

Aanhef *

Direct contact

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Je kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

015 - 361 87 69

Dé onafhankelijke superspecialist in kredietverzekeringen

015 - 361 87 69 contact