015 - 361 87 69 Gratis premie-check

Financiële trainingen en opleidingen

Input Support

Input Adviesgroep is naast specialist in het afsluiten en beheren van kredietverzekeringen ook je partner voor het verzorgen van diverse (financiële) trainingen en opleidingen. Praktijkgerichte bedrijfsopleidingen, als groepstraining of individuele training op maat!

Wie zijn de trainers van Input Support?

Door de vraag naar trainingen vanuit onze klanten is Input Support BV ontstaan: dé specialist in maatwerk trainingen en opleidingen gericht op het financiële terrein en de communicatieve en operationele aspecten binnen bedrijven. Daarbij kun je kiezen voor een training met een aantal collega’s (in-company), met onbekende andere cursisten (open inschrijving) of intensief 1-op-1.

Breed trainingsaanbod

De trainingen zijn in 3 categorieën onder te verdelen: financiële trainingen, persoonlijke effectiviteitstrainingen en communicatie trainingen. Bekende en succesvolle trainingen van Input Support zijn Balanslezen, Telefonisch incasseren, opleiding Creditmanagement, en opleiding Debiteurenbeheer.

Toonaangevende bedrijven als referentie

Vandaag de dag geeft Input Support trainingen aan diverse bedrijven, waaronder Pontmeyer, Thyssenkrupp, Toshiba, Akatherm, AMC Ziekenhuis, Rotra Forwarding, Betonson, Dyckerhof, Solutions. Ben je geïnteresseerd in een training of opleiding en wil je meer informatie of heb je vragen? Bekijk ons aanbod financiële trainingen en opleidingen of neem contact met ons op.

Aanbod Trainingen & Opleidingen

Stel je vraag aan Input Adviesgroep

Aanhef *

Direct contact

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Je kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

015 - 361 87 69

Dé onafhankelijke superspecialist in kredietverzekeringen

015 - 361 87 69 contact