015 - 361 87 69 Gratis premie-check

Soorten kredietverzekeringen

Afgestemd op jouw bedrijfsvoering

Jouw bedrijf hoeft zich natuurlijk niet te voegen naar een verzekering. Dat is de wereld op z’n kop; de kredietverzekering moet aansluiten op jouw manier van werken. Elk bedrijf is anders en daarom bieden wij verschillende soorten kredietverzekeringen. Met ruim 20 jaar ervaring geven wij jou een gedegen advies en kijken we samen naar de voor jouw bedrijf meest geschikte kredietverzekering. Kredietverzekeringen zijn mogelijk:

  • per debiteur
  • per transactie
  • naar omzet
  • per land

Top-up kredietverzekering voor aanvullende dekking

Soms hebben bedrijven extra dekking nodig, bijvoorbeeld bij risicovolle klanten. In dat geval kun je als aanvulling op de primaire verzekering kiezen voor een Top-up kredietverzekering. Dat hoeft niet bij dezelfde kredietverzekeraar. De geboden dekking vult je verzekering geheel of gedeeltelijk aan tot maximaal de primaire kredietlimiet en is flexibel in te zetten voor bepaalde afnemers.

Weet je al welke soort verzekering je wilt afsluiten, maar wil je eerst de kosten van de kredietverzekering weten? Bekijk hier alle informatie… Je kunt natuurlijk ook meteen een vrijblijvende premieberekening bij ons aanvragen.

Stel je vraag aan Input Adviesgroep

Aanhef *

Direct contact

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Je kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

015 - 361 87 69

Dé onafhankelijke superspecialist in kredietverzekeringen

015 - 361 87 69 contact