015 - 361 87 69 Gratis premie-check

Intermediair voor jouw kredietverzekering aanstellen

Dé tussenpersoon in Nederland

Je kunt je kredietverzekering rechtstreeks afsluiten. Maar waarom zou je dat doen als je gebruik kunt maken van de deskundigheid van een tussenpersoon? Het uitzoeken van een geschikte kredietverzekering is een tijdrovende en specialistische klus. Voor de prijs hoef je het bovendien niet te laten, want die blijft gewoon gelijk.

Heb jij alles écht goed geregeld?

Stel je hebt al een kredietverzekering. Via een tussenpersoon afgesloten of rechtstreeks bij een verzekeraar. Maar het blijft aan je knagen of alles wel goed is geregeld. Je vraagt je af of je de juiste dekking hebt en/of je de juiste premie betaalt. Heeft de tussenpersoon wel alle kennis in huis over kredietverzekeringen. Ben je niet tevreden over je tussenpersoon of verzekeraar en overweeg je om over te stappen?

Kies voor Input Adviesgroep en haal de enige intermediair in Nederland in huis die volledig is gespecialiseerd in het afsluiten en beheren van kredietverzekeringen.

Neem nu contact met ons op

Voor bedrijven die al een kredietverzekering hebben en niet willen overstappen naar een andere tussenpersoon of verzekeraar, maar die wel behoefte hebben aan extra ondersteuning, hebben wij de Kredietlimiet Service.

Stel je vraag aan Input Adviesgroep

Aanhef *

Direct contact

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Je kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

015 - 361 87 69

Dé onafhankelijke superspecialist in kredietverzekeringen

015 - 361 87 69 contact