015 - 361 87 69 Offerte aanvragen 

Kredietverzekeraars in Nederland

Hoe kies ik de beste kredietverzekeraar?

Het is belangrijk dat je bij je keuze voor een kredietverzekeraar een zo ruim mogelijk aanbod vergelijkt. Als je dat zelf moet doen, is dat enorm tijdrovend en lastig. Ons motto is daarom ‘schoenmaker blijf bij je leest’. Wij vergelijken alle kredietverzekeringsmaatschappijen met elkaar en kunnen je daarom als geen ander helpen bij het afsluiten van de juiste kredietverzekering. Zo werken wij samen met alle gerenommeerde kredietverzekeraars in Nederland:

  • Atradius
  • Coface
  • Euler-Hermes
  • Credendo
  • Nexus Trade Credit
  • Mercury Trade Credit

Kan een kredietverzekering ook rechtstreeks worden afgesloten?

Ja, dat kan. Maar waarom zou je dat doen? De prijs blijft gelijk, dus dan kun je maar beter gebruik maken van de expertises van Input Adviesgroep als onafhankelijke tussenpersoon. Vertrouw op ons en je krijgt onafhankelijk advies, de laagste premie en de hoogste dekking. Vanzelfsprekend verzorgen we na het afsluiten ook voor het volledige polisbeheer.

Wat betaal je ons?

Ons eerste gesprek is kosteloos. Pas als een kredietverzekering wordt afgesloten, ontvangen wij een vergoeding voor onze werkzaamheden. Maar je betaalt ons niet direct, dat doet de verzekeringsmaatschappij voor je.

Stel je vraag aan Input Adviesgroep

Aanhef *

Direct contact

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Je kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

015 - 361 87 69

Dé onafhankelijke superspecialist in kredietverzekeringen

015 - 361 87 69 contact