015 - 361 87 69 Offerte aanvragen 

Een kredietverzekering: kiezen voor zekerheid

Dek je in tegen oninbare debiteuren

Een kredietverzekering dekt het risico af van niet betalende klanten. Want klanten die niet betalen, die leveren jou geen geld op. Om te zorgen dat jouw organisatie niet de volgende wordt in het rijtje failliete bedrijven zorgt de kredietverzekering voor zekerheid in een onzekere wereld.

Kom nu in actie

Een debiteurenverzekering: lastiger dan je denkt

Een kredietverzekering wordt ook wel een debiteurenverzekering genoemd. Bij een verzekering zoals een autoverzekering liggen de zaken doorgaans niet zo ingewikkeld. Je maakt vrij gemakkelijk een keuze waarna je de verzekering afsluit. Bij een kredietverzekering komt heel wat meer kijken. Het is een complexe materie waar je niet zo makkelijk zelf uit komt. Het is werk voor échte specialisten.

Voordelen van een kredietverzekering

Naast het krijgen van het geld waar jouw bedrijf recht op heeft zijn er meer voordelen die wij graag willen uitlichten:

  • Altijd kunnen voldoen aan je maandelijkse verplichtingen; dit zorgt voor een goede nachtrust; Je weet dat als het toch misgaat, het risico is verzekerd en jij alsnog je geld krijgt.
  • Je omzet groeit; door een debiteurenverzekering ben je gedekt voor wanbetalers, zodat jij je als ondernemer weer kunt richten op de groei van je onderneming.
  • Soepeler kunnen omgaan met betaalcondities naar bepaalde klanten; je hebt zekerheid vanuit de verzekering dat de vordering is gedekt.

Bekijk alle voordelen

Wat kost een kredietverzekering?

Een kredietverzekering via Input Advies betaalt zich altijd uit. Maar hoeveel geld kost het? De meest uitgebreide kredietverzekering kost gemiddeld genomen slechts tussen de 0,075% en 0,35% van de omzet. Voor een bedrijf met een miljoen omzet is dit dus omgerekend 3500 euro! Voor deze dekking kies je direct voor betaalzekerheid.

Stel je vraag aan Input Adviesgroep

Aanhef *

Direct contact

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Je kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

015 - 361 87 69

Dé onafhankelijke superspecialist in kredietverzekeringen

015 - 361 87 69 contact