015 - 361 87 69 Gratis premie-check

Belangrijke limietaanvraag?

Vraag hulp voordat je bij de kredietverzekeringsmaatschappij limiet aanvraagt

Als je een belangrijke limiet wil aanvragen, maar je twijfelt over de kredietwaardigheid van het bedrijf, is het van belang om eerst te schakelen met je tussenpersoon. Dit kan door eerst te bellen of te mailen naar de backoffice.

Geen recht op zelfbeoordelingsregels

Het is mogelijk om in het online systeem van de kredietverzekeringsmaatschappij direct een limiet aan te vragen. Het risico kan zijn dat je geen limiet krijgt. Bij een limietweigering dien je over het algemeen (er zijn enkele verschillen tussen de maatschappijen) één jaar te wachten voor je opnieuw van de zelfbeoordelingsregels gebruik kunt maken. Dit is natuurlijk hartstikke zonde! Het betekent dat je een hele tijd niet meer gedekt zaken kunt doen met het bedrijf. 

Wij helpen je graag

Input Adviesgroep belt de maatschappij waar je verzekerd bent om te vragen of de limiet voor de desbetreffende partij verstrekt zal worden. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en loop je geen onnodig risico.

Stel je vraag aan Input Adviesgroep

Aanhef *

Direct contact

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Je kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

015 - 361 87 69

Dé onafhankelijke superspecialist in kredietverzekeringen

015 - 361 87 69 contact