015 - 361 87 69 Offerte aanvragen 

Staay: “Hogere kredietlimiet op klanten via kredietverzekering intermediair”

Hans Flach, financieel manager Staay-Hispa B.V.

“Eerst dacht ik, wat moet je met een tussenpersoon voor kredietverzekeringen? Nou, inmiddels weet ik dat! En ik wil nooit meer zonder. Je hebt wel eens behoefte om in het voortraject al advies te krijgen over je kredietverzekering zonder dat je bij de kredietverzekeraar hoeft aan te kloppen. Dan is het super handig dat je je intermediair kan bellen.”

Guido staat altijd voor ons klaar

Guido is zeer deskundig. Hij helpt ons met alles. Je kunt het zo gek niet verzinnen of hij heeft er een oplossing voor. Hij is ook altijd bereikbaar, dus ook als iets spoed heeft is dat geen probleem. Geen vraag blijft onbeantwoord.”

Input Adviesgroep regelt een hogere kredietlimiet op klanten

“Als we graag op een bepaalde klant een hogere kredietlimiet willen hebben, maar dat niet krijgen, dan belt Guido zijn contactpersonen. Hij zet zich er voor de volle honderd procent voor in en vaak lukt het hem om meer limiet los te krijgen.”

Polis afsluiting tot in de puntjes voorbereid

“Input Adviesgroep bereidt de polis die ze voor ons afsluiten heel goed voor. Wij zitten in de Agrifood branche. Daar weten ze bijzonder veel van. Het is fijn om met iemand te praten die de sector waarin je werkt goed kent.”

We hebben alle vertrouwen in Input Adviesgroep

“We hebben alle vertrouwen in Input Adviesgroep. De toegevoegde waarde is zo groot dat we nooit meer weg willen. Ze verdienen dan ook niet minder dan een 10.”

Stel je vraag aan Input Adviesgroep

Aanhef *

Direct contact

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Je kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

015 - 361 87 69

Dé onafhankelijke superspecialist in kredietverzekeringen

015 - 361 87 69 contact