015 - 361 87 69 Offerte aanvragen 

Pontmeyer: “Input Adviesgroep doet alles rond credit management met groot succes”

Kevin Jonkman, credit manager Pontmeyer Handelsbedrijven B.V.

“Input Adviesgroep denkt mee met onze situatie. Ze weten precies wie we zijn, waar we voor staan en wat voor ons belangrijk is. De focus ligt niet op hoe ze het meeste kunnen verdienen, maar op hoe ze de beste resultaten voor ons kunnen behalen. Daarom werken we ook al meer dan twaalf jaar met ze samen.”

De beste resultaten in onderhandeling met de kredietverzekeraar

“Ik zie Input Adviesgroep meer als een partner dan als zakenrelatie. Ze weten het spel tussen ons en de kredietverzekeraar goed te spelen. Zo behalen ze altijd de beste resultaten in onderhandeling met de verzekeraar. Had dat me in mijn eentje ook gelukt? Twijfelachtig.”

Open en makkelijke communicatie 

“De communicatie verloopt open en makkelijk. Ze zijn niet alleen altijd bereikbaar, je kan ook alles tegen ze zeggen. Ook als je het ergens niet mee eens bent. We kunnen discussiëren zonder dat het onze relatie schaadt. Soms weten ze me te overtuigen. Andere keren gaan ze mee in wat ik graag wil. Nooit zomaar, ze proberen eerst achter de beweegredenen te komen voordat ze advies geven. We komen er altijd samen uit.”

Frank heeft er als credit manager voor gezorgd dat onze business goed bleef draaien in de crisis

Vervangend credit manager

Frank, kredietverzekeringsspecialist bij Input Adviesgroep, is altijd super geïnteresseerd in ons bedrijf. Dit betekent dat hij op de hoogte is van alles wat binnen Pontmeyer speelt. Toen we niemand konden vinden als credit manager was hij dan ook de aangewezen persoon om deze functie tijdelijk op te pakken.”

“Frank had zijn handen vol toen we reorganiseerden tijdens de crisis. Dankzij Frank kon onze business door draaien en hebben we goede resultaten behaald. Input Adviesgroep is niet alleen sterk in kredietverzekeringen. Ze hebben ook met succes cursussen balanslezen gegeven aan onze debiteurenbeheerders. Daarom een dikke 8.”

Stel je vraag aan Input Adviesgroep

Aanhef *

Direct contact

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Je kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

015 - 361 87 69

Dé onafhankelijke superspecialist in kredietverzekeringen

015 - 361 87 69 contact