015 - 361 87 69 Offerte aanvragen 

Fruco B.V.: “Een tussenpersoon voor kredietverzekeringen is essentieel”

Thieu van de Watering, directeur Fruco B.V.

"Input Adviesgroep is intermediair voor bedrijven en kredietverzekeraars. Wij merken dat dit nuttig, maar ook heel essentieel is. In onze sector werken we veel met kredietverzekeringen.”

Zelf contact zoeken met kredietverzekeraars is onbegonnen werk

Van het kastje naar de muur

“Als bedrijf contact zoeken met kredietverzekeraars is onbegonnen werk. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Guido en zijn collega’s hebben alles binnen een half uur opgelost. Input Adviesgroep heeft alle contacten al. Als je het zelf doet ben je bij wijze van spreken een week bezig.”

Onze problemen worden altijd binnen no-time opgelost

“Wij zijn heel tevreden over Input Adviesgroep vanwege de korte lijntjes. Ze zijn altijd bereikbaar. Negen van de tien keer wordt ons probleem binnen no-time opgelost. Die ene keer dat het niet mogelijk is, zeggen ze dat ook eerlijk.”

Hulp en advies bij opzetten nieuwe B.V.

“Input Adviesgroep heeft ook een adviserende rol gehad in een nieuwe B.V. Nieuwe bedrijven krijgen niet veel kredietlimiet. Je hebt dan nog geen cijfers waar je op kan bouwen. Input Adviesgroep heeft hierin voor ons bemiddeld. Verder hebben ze goed advies gegeven over hoe je een kredietverzekering kan opbouwen zonder dat het omslachtig wordt.”

Kredietverzekering opzetten is lastig

“Een kredietverzekering opzetten is lastig. Je hebt te maken met specifieke voorwaarden, soorten kosten en variërende kosten. Als je dat zelf moet uitzoeken is dat vrij ingewikkeld. We zijn een kleine organisatie. Het kost ons te veel tijd om ons daarin te verdiepen. Gelukkig kon Input Adviesgroep dit voor ons uit handen nemen.”

We werken al twintig jaar met Input Adviesgroep samen

Op een nette manier onderhandelen met kredietverzekeraars

“Input Adviesgroep heeft voor ons de onderhandelingen met een factoringmaatschappij geregeld zodat wij nu de laagste kosten hebben. Onze twintig jaar lange samenwerking geven we een dikke 8.”

Stel je vraag aan Input Adviesgroep

Aanhef *

Direct contact

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Je kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

015 - 361 87 69

Dé onafhankelijke superspecialist in kredietverzekeringen

015 - 361 87 69 contact