015 - 361 87 69 Gratis premie-check

Corona-crisis: Bescherm je bedrijf tegen onbetaalde facturen

Wacht niet totdat het te laat is

Het Nederlandse bedrijfsleven wordt door het Corona-virus hard getroffen. In de horeca, luchtvaart, sierteelt, transport en dienstverlening in het algemeen worden miljarden euro’s verloren.

Dit is wat je nu kán doen

Als de wereld in brand staat, weet niemand waar de klappen nog meer gaan vallen. Het beschermen van je bedrijf tegen onzekerheden is daarom absolute noodzaak. Kom daarom nu in actie.

1. Sluit alsnog een debiteurenverzekering af

Het afsluiten van een debiteurenverzekering (ook wel kredietverzekering) is wat je nu nog steeds kán doen. Een kredietverzekering biedt in tijden van crisis de volgende zekerheden:

  • Risk-control: Weet exact welke facturen / debiteuren gedekt zijn.
  • Alert-control: Weet exact welke bedrijven gevaar lopen en tref daar andere betaal- en levercondities mee.

2. Dubbelcheck op je huidige kredietverzekering

Voor bedrijven die al een kredietverzekering hebben lopen is het slim om een dubbelcheck uit te voeren zodat je zeker bent van uitkering bij onbetaalde facturen.

  • Dekking-check: Check de limieten en ga voor elke debiteur na of je wel of geen dekking hebt. Zo voorkom je nare verrassingen. Een dergelijke APK kan je meteen online aanvragen via onze website...
  • Spelregel-check: Het is nu extra belangrijk om je te houden aan de spelregels van de polis, zoals: leverstop, ter incasso overdracht, melden van schade, maar ook bijv. het op tijd aanvragen van uitstel bij de maatschappij. Schakel ons gerust in voor hulp. Ook als je niet via ons verzekerd bent. Stel hier meteen je vraag...

Meest gestelde vragen over de kredietverzekering

De afgelopen tijd hebben we veel vragen van onze klanten beantwoord ten aanzien van de kredietverzekering en het te voeren credit management beleid.

Bekijk hier de FAQ

Een helpende hand in crisistijd

Input Adviesgroep biedt speciaal voor bedrijven die nu gevaar lopen een kosteloze risico-inventarisatie. Als jij ons verkorte inventarisatieformulier invult dan rekenen wij voor je uit welke risico's jij kunt afdekken.

N.B. Dit is een geheel vrijblijvende service en verplicht je bedrijf tot niets.
#coronacrisis #helpendehand #zelfverzekerdzakendoen

Kom nú in actie

Wat gebeurt er als je belangrijkste klant failliet gaat?

Een faillissement komt vaak gewoon uit de lucht vallen. Gok jij het erop dat het jouw klanten niet zullen zijn? Of dek je je in tegen het risico van non-betaling?

Heb jij op dit moment slecht betalende klanten?

Twijfel je of een specieke klant nu nog wel aan zijn betalingsverplichting kan voldoen? Input Adviesgroep biedt je de helpende hand door een gratis kredietcheck uit te voeren. Voorkom dat jouw bedrijf straks niet de volgende wordt en kom nú in actie...

Gratis kredietcheck aanvragen

Stel je vraag aan Input Adviesgroep

Aanhef *

Direct contact

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Je kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

015 - 361 87 69

Dé onafhankelijke superspecialist in kredietverzekeringen

015 - 361 87 69 contact