015 - 361 87 69 Offerte aanvragen 

Buitenlandse debiteuren kan je óók verzekeren tegen politiek (landen)risico

Met een extra dekking op je kredietverzekering

Hoeveel facturen heb jij in het Verenigd Koninkrijk of Italië openstaan?

Welke financiële risico’s jouw bedrijf loopt als gevolg van de Brexit is nog geheel onduidelijk. Net als de gevolgen van de oplopende staatsschuld in Italië. Een terechte vraag is dan ook of jouw buitenlandse debiteuren straks hun facturen nog wel kunnen voldoen?

En let op: het gaat er hierbij dus niet om dat jouw klanten niet kunnen en willen betalen maar dat zij hun geld niet kunnen overmaken omdat de bank geen transacties mag uitvoeren vanwege genomen politieke besluiten.

Verzeker je debiteuren in instabiele landen

Met een extra dekking vanuit je kredietverzekering kan je jouw buitenlandse debiteuren heel eenvoudig verzekeren tegen politiek (landen)risico. Zo ben je bij non-betaling van jouw debiteuren als gevolg van politieke en economische ontwikkelingen in het buitenland – faillissement van een land, natuurrampen en oorlogen – ook verzekerd van de tijdige ontvangst van je geld.

Benieuwd of jouw bedrijf gedekt is?

Ben je benieuwd of je huidige kredietverzekering je facturen voor landenrisico dekt? Of wil je weten of jouw buitenlandse debiteuren te verzekeren zijn? Wij checken graag je huidige polis of zoeken het vrijblijvend voor je uit met een gratis debiteurenrisico-analyse. Heb je andere vragen? Bel tijdens werkdagen 015 - 361 87 69 of stel je vraag meteen via het getoonde vragenformulier.

Stel je vraag aan Input Adviesgroep

Aanhef *

Direct contact

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Je kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

015 - 361 87 69

Dé onafhankelijke superspecialist in kredietverzekeringen

015 - 361 87 69 contact